ad

EL TALLER

Tallers Iluro va neixer l'any 1991 de la mà del Sr. Paco Camero, el qual ja va ser cofundador de Tallers Cayma de Mataró, el primer concessionari oficial de BMW a la comarca del Maresme.

Originariament Tallers iluro estava ubicat al Cami Ral, davant de l'Hotel Ciutat de Mataró, però ben aviat aquelles instal.lacions van quedar petites. Va ser llavors quan es va decidir  canviar d'ubicació, obrint el taller en un nou local de mes de 500m2.

Començava a l'any 1997 un nou periode il.lusionant, que ens ha portat fins a dia d'avui en el que seguim oferint als nostres clients el bon servei profesional que ens ha caracteritzat al llarg de tots aquests anys.

Som professionals amb molts anys d'experiència en el sector i sistemàticament formats en les tecnologies més modernes, la qual cosa ens permet garantir la resolució de qualsevol intervenció en el vostre vehicle de la manera més professional.

 

En els quasi 25 anys d'experiencia hem pogut formar-nos en diversos cursos per estar sempre al dia dels avenços imparables en el mon del automobil. Aquesta experiencia ens permet avui en dia, estar en condicions d'oferir un servei especialitzat en vehicles d'alta gama, posant especial atenció en els de la marca BMW, de la qual tenim experiencia contrastada.

Tambè disposem d'una amplia gama de maquinaria, la qual ens permet afrontar amb plenes garanties la reparació del seu vehicle, entre elles la ultima versió del sistema de diagnosi mès potent del mercat com es el de la casa BOSCH, el qual ens permet entrar a totes les centreletes del seu vehicle obtinguent així un diagnostic acurat de totes elles.

A les nostres instal·lacions podem realitzar qualsevol reparació, des de la més simple i ràpida fins a la més complexa. Des d'intervencions en la mecànica del vostre vehicle, fins a electricitat, electrònica, transmissió, etc.

Treballem amb totes les marques del mercat tant en turismes com en vehicles comercials, gasolina o dièsel.

Tots els nostres serveis i productes estan garantits i s'adapten a les estrictes normatives de qualitat vigents.

  • RONDA PRESIDENT IRLA, 19, 08302 Mataró (Barcelona, Espanya)
    T: 93 - 757 17 64 T: 93 - 757 17 64